Fruit- en Pluimveebedrijf Vernooij

Gespecialiseerd in appels en peren!

Al jarenlang specialist in pluimvee!

Fruit en Pluimveebedrijf Vernooij

Wij zijn een familiebedrijf met 27 hectare appels en peren en leghennen op 2 locaties. Ons familiebedrijf bestaat al 48 jaar. Door deze jarenlange ervaring leveren wij producten met een hoogwaardige kwaliteit. Op onze locatie in 't Goy produceren, bewaren en sorteren wij appels en peren. Daarnaast hebben wij ook leghennen, in ’t Goy en op onze locatie in Wijk bij Duurstede. De eieren van deze hennen worden met zorg geproduceerd en verpakt.

Fruit- en Pluimveebedrijf Vernooij is door de jarenlange ervaring een gespecialiseerd bedrijf in appels en peren en levert uitsluitend goede kwaliteit. Van de snoei tot aan de pluk worden alle voorkomen (teelt)werkzaamheden met grote zorg uitgevoerd. Hierdoor produceren wij fruit van een hoge kwaliteit dat uitstekend bewaard en verwerkt kan worden. Het areaal bestaat uit ruim 27 ha fruit, waarvan het grootste deel direct rondom de bedrijfsgebouwen ligt. Ook houden wij, op 2 locaties, leghennen voor de productie van consumptie eieren. Ook deze hennen worden met de grootst mogelijke zorg omringt om een zo goed en lekker mogelijk ei te krijgen.

Fruit- en pluimveebedrijf Vernooij is aangesloten bij GlobalGAP. Dit houdt in dat ons bedrijf de vervuilende invloed op het milieu zoveel mogelijk beperkt, het gebruik van chemische middelen vermindert en zich verantwoordelijk opstelt met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van onze werknemers. Door onze certificaten IKB en GlobalGAP kunt u er van op aan dat wij zorgdragen voor het milieu en het welzijn van onze dieren.

Onze Historie

GlobalGAP

 


IKB

 Geniet van Vers Fruit uit eigen Boomgaard!